Gromin referenssit — Gromi.fi
Pyydä tarjous
5 vuotta
vuotta - duunareimme keskiverto kokemus
1/2
Asiakkaistamme tuli toisen asiakkaamme suosituksesta
100%tyytyväisyys
tyytyväisyystakuu jokaiseen palveluun

Näin projekti etenee:

znak
Otamme epätavallisia projekteja ilolla vastaan!
 1. Pohjatyö

  Tutkimme yrityksesi ja tuotteesi tai palvelusi hyviä sekä huonoja puolia, selvitämme myös usein potentiaalisen asiakkaasi ​​tarpeet. Määritämme tavoitteen, sovitaan hommista ja ruvetaan hommiin. Voit pyytää meiltä tarkkaa tarjousta vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

  wordVastaa kyselyyn
 2. Käyttöliittymän ja ulkonäön suunnittelu

  Ratkaisun graafinen suunnittelu ja käyttöliittymän, ulkonäön ja toiminnallisuuksien hiominen siihen asti, kunnes saamme sinulta vihreää valoa. Jos olet tilannut meiltä graafista suunnittelua, projekti loppuu tämän vaiheen jälkeen. Muussa tapauksessa, suunnittelemme ensin verkkosivujen tai ohjelmistojen ulkonäön ja toiminnallisuudet. Ilman tätä vaihetta seuraavasta vaiheesta tulee hankalaa.

 3. Verkkosivujen, verkkokaupan tai ohjelmiston koodaus

  Koodaamme mobiili- ja selainystävälliset sivut. Tarvittaessa kytkemme ne Wordpress-alustalle tai muulle CMS-alustalle, jotta voisit myöhemmin muuttaa sivuston sisältöä itsenäisesti näppärällä online-editorilla.

 4. Hiominen, julkaisu ja opastus

  Lataamme sivustosi suljetusta ympäristöstä kotimaiseen webhotelliin. Sen jälkeen asennamme, optimoimme sivustosi toimimaan moitteettomasti uudessa osoitteessa. Laadimme tarvittaessa sinulle ja henkilökunnallesi ohjeet haluamassasi muodossa: opastamme käyttöön kunnes sisäistätte käyttöohjeet.

 5. Homma saatiin valmiiksi!🥰

Olemme aina valmiina auttamaan!